Horeca-salarisadministratie dienstverlening

Van Spronsen & Partners horeca-salarisadministratie is een onafhankelijk bedrijf dat onderdeel is van de Van Spronsen & Partners groep. Kenmerkend voor de werkwijze van zowel horeca-salarisadministratie, horeca-advies als horeca-administratie is dat wij niet alleen uitvoeren, maar ook signaleren, objectief & confronterend en to the point zijn.

Waarom Van Spronsen & Partners horeca-salarisadministratie

Personeel behouden is in deze tijden erg belangrijk. Natuurlijk is daarbij is de hoogte van het salaris het belangrijkst 😉. Echter salarisstroken zonder fouten en altijd op tijd verstrekt, zijn ook een belangrijk onderdeel van de salarisadministratie. Daarnaast is het prettig om op werkdagen direct te kunnen bellen om een pro-forma te laten uitrekenen, zonder dat u alle gegevens van uw bedrijf bij de hand moet hebben. Salarisadministratie is precisie werk en als u uw salarisverwerking uit handen geeft aan Van Spronsen & Partners horeca – salarisadministratie, kunt u rekenen op kwaliteit, waarborging van continuïteit en besparing van tijd. U krijgt een tweetal contactpersonen toegewezen, zodat er altijd iemand is die uw vragen kan beantwoorden.

Wat hebben wij nodig?

Hetgeen u moet doen: zorgen dat wij de basisgegevens van uw medewerkers ontvangen. Daarna kunt u elke maand, periode of kwartaal volstaan met het doormailen van de gewerkte uren, dagen, ziektedagen en vakantiedagen. Eventueel hebben wij hiervoor een standaard mutatieformulier en u kunt natuurlijk ook elke periode tevens nieuwe medewerkers aanmelden.

De gegevens kunnen naar ons worden verzonden per post of e-mail. Wij verwerken de productie en u ontvangt het retour binnen 3 werkdagen. Indien gewenst kunnen wij in de offerte ook aangeven wat het prijsverschil is als u uw salarisstroken bijvoorbeeld binnen 2 werkdagen retour wilt.

Maandelijkse oplevering

Alle andere gegevens verzorgen wij, zoals: de salarisstroken; betaallijst; aangifte Loonbelasting; journaalposten; loonstaat; overzicht vakantiegeld reservering en eventueel een overzicht vakantiedagen reservering. Natuurlijk verzorgen wij tevens de jaaropgaaf per medewerker ten behoeve van de aangifte Inkomstenbelasting van uw medewerkers.

Proforma en overige vragen

U kunt op werkdagen uw vaste contactpersonen altijd bellen voor het berekenen van een proforma. Daarnaast zoeken onze salarisadviseurs graag al uw vragen over de salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen uit.

Contactpersonen

Wilt u een gesprek om te kijken of wij u kunnen ontzorgen door uw salarisadministratie te verzorgen? Wij komen graag kennismaken in uw bedrijf, u bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Leiden. U kunt contact opnemen met Angelique van Laar, Debby Sloos of Agnes Stawicka, door te bellen met 071 541 82 97. E-mailen kan uiteraard ook naar postvakblauw@spronsen.com.

In de media
Van Spronsen & Partners groep
Rijnsburgerweg 80,
2333 AD LEIDEN
Telefoonnummer: 071-541 88 67
Klik hier voor een routebeschrijving en meer gegevens.